Antena Meniu Search
x

Google Maps le-a jucat feste şoferilor, în Statele Unite

GPS-ul le-a jucat feste şoferilor, în Statele Unite, în apropiere de Denver. Peste 100 de oameni au ajuns în mijlocul pustietăţii, din cauza unor erori ale aparatelor. Sperând că vor evita aglomeraţia, şoferii au urmat indicaţiile sistemului de navigaţie Google Maps.

de Redactia Observator

la 28.06.2019, 09:48

Vezi și

GPS-ul le-a jucat feste şoferilor, în Statele Unite, în apropiere de Denver. Peste 100 de oameni au ajuns în mijlocul pustietăţii, din cauza unor erori ale aparatelor. Sperând că vor evita aglomeraţia, şoferii au urmat indicaţiile sistemului de navigaţie Google Maps. Şi s-au trezit pe un drum forestier plin de noroi, unde zeci de maşini au rămas blocate.

Zeci de şoferi au căzut în capcana sistemul de navigaţie. Dornici să scape de un blocaj, după un accident petrecut pe un drum spre Denver, americanii au urmat orbeşte GPS-ul şi au ieşit de pe şosea.

S-a format un ambuteiaj de nedescris, cu zeci de maşini care încearcau fără succes să iasă din noroaie. Doar maşinile de teren au reuşit să scape din capcană, dar şi acestea au fost avariate. Drumul respectiv devenise impracticabil din cauza ploilor toreniţale din ultimele zile.

Experţii îi avertizează pe şoferi că nu se pot baza întotdeauna pe aplicaţiile de navigaţie şi că, uneori, trebuie să apeleze şi la hărţile tradiţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Google Maps le-a jucat feste şoferilor, în Statele Unite