Antena Meniu Search
x

Galerie foto Statuia memorială a lui George Floyd a fost vandalizată pentru a doua oară în ultimele luni

Statuia memorială a lui George Floyd, din Union Square, New York a fost vandalizată de un tânăr care se plimba pe o placă skateboard. Bărbatul a stropit statuia cu vopsea argintie, fiind acum acuzat de vandalism.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 08:40

Poliţia a obţinut mai multe imagini care arată că bărbatul care se ascundea în spatele statuii căuta destul de debusolat ceva în ghiozdan, în jurul orei locale 10:00. Filmările îl arată apoi coborând de pe skateboard şi aruncând cu vopsea pe bustul lui Floyd, potrivit declaraţiilor anchetatorilor. Poliţia nu intenţionează să facă publice imaginile cu cel vinovat.

Mai multe fotografii apărute pe reţelele de socializare arată cum statuia a fost stropită cu vopsea. Nu este pentru prima dată când statuia este vandalizată, ea a fost ţinta unui atac la doar câteva zile după ce a fost adusă pentru prima dată în Brooklyn. Recent, edificiul a fost mutat în parcul Manhattan. În luna iunie, statuia Floyd a fost stropită cu vopsea neagră şi etichetată cu sintagma "Pariot Front" de către un grup naţionalist alb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Statuia memorială a lui George Floyd a fost vandalizată pentru a doua oară în ultimele luni