Antena Meniu Search
x

Ea e Stefania, tânăra mamă luată de ape împreună cu fiii ei, în Italia. Pompierii le-au găsit trupurile într-un jgheab, la sute de metri de mașină

Tragedie cumplită în Italia! O tânără mamă și fiul ei de 7 ani au murit luați de ape, la Gizzeria, în urma unei furtuni puternice. Pompierii l-au căutat toată noapte pe cel de-al doilea copil al femeii, un băiețel de 2 ani, dar nu l-au găsit.

Tragedie cumplită în Italia! O tănără mamă și fiul ei de 7 ani au murit luați de ape, la Gizzeria, în urma unei furtuni puternice. Pompierii l-au căutat toată noapte pe cel de-al doilea copil al femeii, un băiețel de 2 ani, dar nu l-au găsit.

Victima este Stefania Signore, o mamă de 30 de ani, care se întorcea acasă, în Gizzeria, după ce și-a vizitat socrii, la Curinga, împreună cu cei doi copii, Cristian, de 7 ani, și un alt băiețel de 2 anișori.

O romanca a murit impreuna cu fiul ei, luati de ape in Italia

O furtună puternică a făcut ca râul Cantagalli să iasă din matcă, iar mașina Stefaniei a fost prinsă de ape

Pe acelaşi subiect

Presa italiană scrie că tânăra a coborât din mașină, speriată că va fi luată de ape, însă nu a mai apucat să se salveze. 

O romanca a murit impreuna cu fiul ei, luati de ape in Italia

Apucase să-și sune soțul, să-i ceară ajutor, dar conversația s-a întrerupt brusc.

Trupurile Stefaniei și al fiului ei de 7 ani au fost găsite într-un jgheab, la sute de metri de mașină. Pompierii au căutat toată noaptea cel de-al doilea copil, în albia râului din apropiere și teritoriile înconjurătoare, însă fără succes.

Regiunea Calabria din Italia este afectată de ploi puternice și inundații în aceste zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ea e Stefania, tânăra mamă luată de ape împreună cu fiii ei, în Italia. Pompierii le-au găsit trupurile într-un jgheab, la sute de metri de mașină