Antena Meniu Search
x

Struţ capturat, după ce a scăpat de la o grădină Zoo din Coreea de Sud. A reuşit să "fenteze" traficul timp de o oră

Un struţ care a scăpat de la o grădină zoologică din Seongnam, Coreea de Sud, a fost capturat, au anunţat marţi autorităţile locale, după ce a reuşit timp de o oră să evite autovehiculele în traficul intens al oraşului, luându-i prin surprindere pe numeroşi şoferi.

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 16:32

- Shutterstock

Martorii au postat pe reţelele sociale fotografii şi înregistrări video cu struţul mascul, pe nume Tadori, care a scăpat de la grădina zoologică "Bug City" şi a ajuns în mijlocul traficului, după cum a declarat un poliţist local.

Poliţia şi un departament local de pompieri au capturat pasărea cu ajutorul unei plase, într-o parcare aflată la circa 2,6 kilometri de grădina zoologică, situată la sud de Seul, potrivit Agerpres.

De ce ar fi fugit struţul

Struţul, în vârstă de patru ani, a scăpat nevătămat şi a fost transportat înapoi la grădina zoologică în stare stabilă, a declarat pentru Reuters Choi Yun-joo, care deţine grădina zoologică.

"Singurul prieten al lui, un struţ femelă pe nume Tasooni, a murit în urmă cu aproximativ o lună. Presupun că i-a fost greu lui Tadori", a spus Choi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Struţ capturat, după ce a scăpat de la o grădină Zoo din Coreea de Sud. A reuşit să "fenteze" traficul timp de o oră