Antena Meniu Search
x

Video Studentă cu origini româneşti, ucisă de luptătorii Hamas în Israel. Moartea tinerei a fost confirmată de familie, printr-un mesaj cutremurător

Război Israel - Hamas. Echipa Observator se află în mijlocul celui mai dur conflict al momentului. Bilanţul victimelor războiului din Israel creşte continuu. În a şasea zi de conflicte, sunt deja peste 2.300 de oameni care şi-au pierdut viaţa în ambele tabere, majoritatea civili nevinovaţi. O tânără studentă cu origini româneşti este printre cei care au căzut pradă atrocităţii teroriştilor Hamas. Moartea ei a fost confirmată într-un mesaj cutremurător transmis de familie. Analiştii spun că este o chestiune de ore până la declanşarea invaziei terestre.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 12.10.2023, 12:49

Vezi și

"Analizând totodată şi discursul premierului Benjamin Netanyahu, susţinut aseară cu Guvernul creat în acest moment cu opoziţia, acestea ar fi semnalele, pentru că anunţau o ofensivă în Gaza şi au fost bombardamente toată noaptea, lovituri puternice în fâşie şi nu au sunat alarmele deloc în Israel după ora 12 noaptea", transmite Bianca Iacob, trimis special în Israel.

Război Israel - Hamas. Lansarea invaziei terestre, "o chestiune de timp"

"În această dimineaţă au început alarmele şi suntem acum aici, în Sderot, unde în urmă cu doar câteva minute a căzut unul dintre proiectilele aruncate din Gaza. Trebuie să plecăm din această zonă, pentru că poliţia şi armata, dar şi ambulanţele sunt strânse aici, în locul unde racheta a căzut mai devreme. Sunt proceduri standard, pe care trebuie să le urmăm şi, mai ales când e vorba despre siguranţa noastră, este bine să ne îndepărtăm de acel loc", Bianca Iacob, trimis special în Israel.

"Începând cu această dimineaţă au sunat din nou sirenele în oraşele din Israel, în sud, dar şi în centrul ţării. Chiar înainte de această transmisiune a fost o sirenă şi a trebuit să plecăm cu militarii după o clădire, pentru a ne adăposti. O ofensivă pare mai evidentă şi mai mare decât niciodată. Aşadar, probabil că momentul în care va fi declanşată această ofensivă terestră în Gaza va fi anunţat de oficiali, de premier sau Armată. Sunt foarte mulţi militari dislocaţi în acest conflict, 300.000 de rezervişti", Bianca Iacob, trimis special în Israel.

Pe acelaşi subiect

Un român ar fi dispărut în Israel

Ministerul de Externe verifică informaţia potrivit căreia un român ar fi între persoanele dispărute în Israel, după atacurile teroriștilor Hamas.

Potrivit ultimelor date transmise de autorităţile din Israel, numărul morţilor a depăşit 1.300. 97 de persoane sunt confirmate a fi ţinute ostatice în Fâșia Gaza de către terorişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Studentă cu origini româneşti, ucisă de luptătorii Hamas în Israel. Moartea tinerei a fost confirmată de familie, printr-un mesaj cutremurător