Antena Meniu Search
x

Video Sute de oameni pleacă zilnic din Odessa. Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”Trenuri speciale pentru locuitorii care vor să plece în alte oraşe”

Echipa Observator este pe frontul din Odessa. Reporterul Laurenţiu Rădulescu a anunțat, într-o transmisiune live că Odessa a fost încercată seara trecută de lovituri de rachetă. Din fericire, au fost deviate de apărarea anitaeriană. Dar asta nu înseamnă că s-a aşezat liniştea. Este alertă de grad zero în oraşul din sudul Ucrainei. În gara din Odessa au fost puse la dispoziţie trenuri speciale celor care vor să părăsească oraşul.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 13:51

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Echipa Observator - Laurenţiu Rădulescu şi Răzvan Petrescu ne arată care este situaţia la acest moment. 

Laurenţiu Rădulescu, , reporter Observator: O noapte fericită, din fericire în mai toate oraşele mari ale Ucrainei în ciuda faptului că veştile nu sunt tocmai bune. Din câte am reuşi să aflăm sunt coloane de blindate care se îndreaptă dinspre Belarus spre Kiev. Kiev-ul este o destinaţie principală pentru trupele ruse. Se duc lupte grele acolo de mai bine de patru zile. Noi suntem în momentulde faţă în Odessa. Odessa a fost încercată aseară cu câteva lovituri de rachetă, câteva încercări care au fost deviate de către apărarea antiaeriană. Suntem în acest moment la gara de Odessa. Undeva, în spatele meu sunt câteva zeci de persoane care vor să plece din acest oraş. Au fost stabilite şi puse la dispoziţia oamenilor câteva trenuri speciale care au menirea să îi scoată pe cei care vor să plece din Odessa spre diferite destinaţii ale Ucrainei. Nu sunt foarte multe. O parte dintre ele duc înspre graniţa cu România, dar în special oamenii părăsesc Odessa cu ajutorul autoturismelor sau spre graniţa cu Polonia. Starea de spirit nu este una tocmai bună pentru că şi în Odessa există informaţii conform cărora trupele ruse ar dori să aiba un desant în zilele imediat următoare. Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în cursul negocierilor care vor avea loc în peroada imediat următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Sute de oameni pleacă zilnic din Odessa. Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”Trenuri speciale pentru locuitorii care vor să plece în alte oraşe”