Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Tabăra miliardarilor" din Sun Valley, locul unde se pun la cale cele mai profitabile afaceri din domeniul tehnologiei

Fondatorii și directorii celor mai mari şi mai influente companii din domeniul tehnologiei, printre care Mark Zuckerberg, fondatorul Faceook şi Tim Cook, directorul general al Apple, se numără printre cei care vor participa la o reuniune desfăşurată la Sun Valley Resort.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 21:37

"Tabăra de vară a miliardarilor" din Sun Valley este un loc unde călătoresc de cele mai multe ori oamenii de afaceri, unde participanţii sosesc cu avionul privat, iar printre activităţile de relaxare, pun la punct unele dintre cele mai mari afaceri în mass-media şi tehnologie, detaliază NPR. Anul trecut, locaţia a fost inaccesibilă din cauza pandemiei de coronavirus, însă acum mogulii se vor întoarce ]n Sun Valley pentru întrunirea anuală, care se va desfășura pe perioada unei săptămâni, organizată de firma de investiţii Allen & Company.

Sun Valley, "tabăra" miliardarilor

Condusă de aceeaşi familie încă de la înfiinţarea din 1922, Allen & Co este o companie mică, însă a dezvoltat unele relaţii profesionale uriaşe care au dus la obţinerea unor roluri importante în unele dintre cele mai mari afaceri din domeniul tehnologiei şi mass-media iniţiate în ultima jumătate de deceniu. De aemenea, compania a fost principalul consilier la propunerea Comcast pentru achiziţionarea Time Warner Cable, o tranzacţie cu o valoare estimată la 45 de miliarde de dolari care însă a eşuat, dar şi consilier pentru ahiziţionarea WhatsApp de către Facebook, tranzacţie cu o valoare de 19 miliarde de dolari. 

Pe lângă toate aceste responsabilităţi enumerate, Allen & Co. este responsabilă şi de organizarea conferinţei anuale de la Sun Valley de care se ocupă de aprope 40 de ani. Compania preia toate responsabilităţile, de la cazare până la momentele de divertisment şi lista de invitaţi din domeniul tehnologiei şi al mass-media. Se estimează că în această săptămână, veniturile adunate ale invitaţilor vor ajunge la un total de peste o mie de miliarde de dolari. 

Pe acelaşi subiect

Bezos ar fi decis să cumpere „The Washington Post” când se afla în Sun Valley

Conferinţa din Sun Valley se desfăşoară în aer liber şi poate fi considerată un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Vestimentaţia este una relaxată, iar celebrele veste din Patagonia, sunt un accesoriu nelipsit. În timpul zilei, există numeroase activităţi pentru invitaţi, de la meciuri de tenis şi golf, la drumeţii prin munţii Sawtooth şi până la excursii pe râul Salmon. Printre participanţi, pe lângă experţi în tehnologie şi mass-media se numără şi politicieni, inclusiv unii şefi de stat. Mike Pompeo a participat când era șeful CIA, iar Mauricio Macri a luat parte la eveniment pe vremea când era președintele Argentinei.

Conferința Sun Valley a câștigat o importanță atât de mare, încât analiștii și investitorii studiază cu atenţie fotografiile participanților la conferință, în căutarea unor indicii despre care ar putea fi următoarea mare afacere în mass-media și tehnologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Tabăra miliardarilor" din Sun Valley, locul unde se pun la cale cele mai profitabile afaceri din domeniul tehnologiei