Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Talibanii au ucis un cântăreţ de muzică tradiţională din Afganistan. ”El doar îi distra pe oameni și l-au împușcat în cap”

Un luptător taliban a ucis un cântăreţ de muzică tradiţională în provincia Baghlan din Afganistan, a anunţat, duminică, familia artistului, potrivit Associated Press. Fawab Andarabi a fost împuşcat mortal vineri, într-o localitate aflată la aproximativ 100 de kilometri nord de Kabul.

de Ana Maria Ghiarasim

la 29.08.2021 , 17:13

Fawab Andarabi a fost împuşcat mortal vineri Talibanii au ucis un cântăreţ de muzică tradiţională din Afganistan. ”El doar îi distra pe oameni și l-au împușcat în cap” - captura Twitter

Anterior, talibanii au mai fost la locuinţa lui Andarabi şi au percheziţionat-o şi chiar au băut ceai cu muzicianul, a declarat fiul bărbatului, Jawad Andarabi. Însă vineri situaţia a fost diferită.

“El era un om inocent, un cântăreţ care doar îi distra pe oameni. L-au împuşcat în cap la fermă”, a spus Jawad Andarabi, potrivit news.ro.

Fiul cântăreţului a cerut să se facă dreptate, iar un consiliu local taliban a promis că ucigaşul bărbatului va fi pedepsit.

Articolul continuă după reclamă

Purtătorul de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid, a declarat că insurgenţii vor ancheta incidentul, însă el nu are detalii cu privire la acest caz.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Talibanii au ucis un cântăreţ de muzică tradiţională din Afganistan. ”El doar îi distra pe oameni și l-au împușcat în cap”