Antena Meniu Search
x

Tânăr român, găsit în mort în celula unei închisori din Italia. Dorin a sfârșit la doar 26 de ani

Autoritățile din Italia investighează cazul morții unui deținut român, găsit fără suflare în celula sa din închisoarea Mammagialla, orașul Viterbo. Tânărul de 26 de ani executa o pedeapsă pentru un jaf și incendierea unei mașini, infracțiuni comise în 2021, potrivit publicației Tuscia Web.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.03.2023, 12:04

- tusciaweb.eu / ilriformista.it

Se numea Dorin Cosmin Tebuie, avea 26 de ani și a fost găsit mort duminică dimineața, în celula sa din închisoarea Mammagialla. 

Cu doar câteva ore mai devreme, vorbise la telefon cu membrii familiei sale, cărora le spusese că este bine. Sâmbătă, după cină, românul a adormit și nu s-a mai trezit niciodată. 

Deținut român găsit mort în Italia

Tânărul de 26 de ani, cu domiciliul în Latina, executa o pedeapsă la Viterbo, de 5 ani de închisoare, pentru infracțiuni comise în 2021. Atunci, el și un alt individ au fuseseră arestați de carabinieri, fiind acuzați că au jefuit bărbat în Borgo Grappa, căruia i-ar fi incendiat apoi mașina. Victima, lovită cu o sticlă până la sânge, primise un prognostic de 30 de zile. 

Procurorul a deschis un dosar în cauză, iar anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele morții românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, găsit în mort în celula unei închisori din Italia. Dorin a sfârșit la doar 26 de ani