Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără fotomodel a urcat băută la volan, a spulberat 3 mașini, apoi a filmat dezastrul pe care l-a făcut

O tânără fotomodel a urcat băută la volan și a spulberat 3 mașini lângă Moscova, apoi a filmat dezastrul pe care l-a provocat. Fata a băgat în spital pe unul dintre șoferii loviți, care a suferit fracturi la coloană și mâini.

de Redactia Observator

la 21.12.2018 , 18:14

O tânără fotomodel a urcat băută la volan și a spulberat 3 mașini lângă Moscova, apoi a filmat dezastrul pe care l-a provocat. Fata a băgat în spital pe unul dintre șoferii loviți, care a suferit fracturi la coloană și mâini.

Anna Litsova, studentă, dar și fotomodel, a provocat accidentul noaptea, în timp ce se ducea spre casă, în Barviha, o suburbie a Moscovei.

Fata de 20 de ani venea de la o întâlnire cu prietenii și, deși băuse, s-a urcat la volanul Mercedesului său. Într-un sat, ea a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe cealaltă bandă, unde a lovit nu mai puțin de 3 automobile.

Articolul continuă după reclamă
Anna Litsova, șoferița care a provocat accidentul

Impactul s-a soldat cu un dezastru. Toate cele 4 mașini au fost distruse, iar unul dintre șoferii loviți a ajuns la spital, cu fracturi la ambele mâini și la coloană.

Rusoaica a scăpat în schimb nevătămată. Surprinzător, după seria de izbituri, ea a pornit camera video a telefonului și a început să filmeze scena accidentului pe care l-a provocat. Și-a urcat apoi imaginile pe contul său de Instagram.

”Nu neg că am băut”

În urma alcooltestului, polițiștii au descoperit că tânăra era băută. Potrivit postului tv rusesc Canal 5, ea a recunoscut că a băut o sticlă de șampanie.

”Nu neg că am băut, eram cu prietenii și am băut puțin. Am băut o sticlă de șampanie”, a declarat rusoaica.

Potrivit anchetatorilor ruși, Anna Litsova urmează să dea socoteală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru vătămarea corporală a unei persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » O tânără fotomodel a urcat băută la volan, a spulberat 3 mașini, apoi a filmat dezastrul pe care l-a făcut