Antena Meniu Search
x

Terifiant! O femeie moartă de cinci ani, considerată încă în viaţă! Cum e posibil aşa ceva?

Este greu de crezut, dar tehnologia a făcut ca moartea unei femei din Michigan să nu fie simţită! Deşi dispăruse de mai bine de cinci ani, aceasta nu a fost căutată de nimeni

Pia Farrenkopf, o femeie din Pontiac, Michigan, a murit în propria maşină, în garajul casei sale, la începutul anului 2009. Pare incredibil, dar trupul ei a fost găsit de curând, de un angajat trimis de bancă să-i ceară femeii achitarea ratelor.

Până atunci, nimeni nu-i remarcase dispariţia, pentru că viaţa ei părea să-şi urmeze cursul firesc: tranzacţiile bancare se făceau automat din contul femeii, care avea o avere considerabilă, astfel încât, lună de lună, timp de cinci ani, Pia şi-a plătit la timp toate facturile şi ratele la casă, deşi era moartă.

Vecinii ei credeau că plecase în străinătate, unde tocmai obţinuse un contract de muncă, motiv pentru care nu s-au mai gândit la ea. La câteva luni observau că iarba de pe peluza femeii creştea prea mult şi o tundeau ei cu maşina, cum făceau de obicei, de dragul unei vecine bune cum era Pia, scriu cei de la New Yorker. Nici rudele nu au aflat ce se întâmplase. Locuiau departe şi nu prea ţineau legătura cu femeia.

La un moment dat, anul trecut, banii din contul Piei s-au terminat şi banca i-a pus sechestru pe locuinţă pentru neplata ratelor. Abia luna trecută, un executor trimis de bancă a sunat la uşa femeii şi, în timp ce îi cerceta casa, i-a găsit trupul descompus în maşină.

Poliţia a început o anchetă pentru a afla cauza morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Terifiant! O femeie moartă de cinci ani, considerată încă în viaţă! Cum e posibil aşa ceva?