Antena Meniu Search
x

Teroriștii i-au molestat soția și i-au ucis un copil! Povestea terifiantă a unei familii nord-americane răpite de talibani

O familie nord-americană răpită de talibani şi ţinută ostatică timp de cinci ani a trăit un coşmar! Femeia a fost violată de terorişti.

Vezi și

O familie nord-americană răpită de talibani şi ţinută ostatică timp de cinci ani a trăit un coşmar! Femeia a fost violată de terorişti. Tot ei i-au omorât unul dintre copii. Dezvăluirile au fost făcute de soţul femeii. El a mărturisit că ororile s-au petrecut doar pentru că a refuzat propunerile teroriştilor.

Eliberată miercuri din mâinile talibanilor, familia americano-canadiană a ajuns aseară pe aeroportul din Toronto. Joshua Boyle a vrut ca lumea să-i afle povestea dureroasă.

Cei cinci ani petrecuţi alături de talibani au fost un coşmar ce a părut interminabil pentru familia nord-americană răpită în timpul unei excursii.

Bărbatul abia şi-a putut stăpâni lacrimile. Traumatizat şi copleşit de durere, canadianul a mai dezvăluit că în anul  2014, soţia lui a fost victima unui viol în grup.  

Joshua Boyle, soția sa și cei trei copii ai lor, care s-au născut în captivitate, încearcă să depăşească trauma provocată de terorişti, care au ameninţat adeseori că îi vor ucide dacă Guvernul afgan va continua să execute islamişti. Familia a ajuns pe mâinile talibanilor la scurt timp după ce a intrat în Afganistan. Apoi a fost dusă în Pakistan, unde ororile au continuat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Teroriștii i-au molestat soția și i-au ucis un copil! Povestea terifiantă a unei familii nord-americane răpite de talibani