Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tom Parker, solistul trupei The Wanted a murit la 33 de ani. Britanicul avea doi copii. „Inimile noastre sunt frânte”

Solistul trupei The Wanted, Tom Parker, a murit la vârsta de 33 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier în stadiu terminal, a anunțat trupa britanică de băieți.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 21:48

Cântărețul le-a spus fanilor în octombrie 2020 că are o tumoare inoperabilă. Soția sa, Kelsey Hardwick, a scris pe Instagram un mesaj la scurt timp de la moartea cântăreţului: „Inimile noastre sunt frânte”. Cei doi au împreună doi copii, Aurelia, de doi ani, și Bodhi, cu un an mai mic, scrie BBC.

„Tom a fost centrul lumii noastre. Nu ne putem imagina viața fără zâmbetul său molipsitor și prezența sa energică. Suntem cu adevărat recunoscători pentru revărsarea de dragoste și sprijin și cerem să ne unim cu toții pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii săi frumoși..Mulțumesc tuturor celor care i-au sprijinit în grija de-a lungul timpului, a luptat până la capăt. Sunt pentru totdeauna mândră de tine.", a scris Kelsey Hardwick pe Instagram.

Moartea cântăreţului a şocat o lume întreagă

Trupa a transmis de asemenea un mesaj de condoleanţe. Memebrii ei au spus că au fost „devastaţi” de moartea lui Parker și că au fost alături de el și de familia lui când a murit.

Pe acelaşi subiect

The Wanted s-a format în 2009, cu Parker, Max George, Siva Kaneswaran, Nathan Sykes și Jay McGuiness. Au avut două single-uri numărul unu în Marea Britanie - Glad You Came și All Time Low - și alte opt hituri de top 10, inclusiv Chasing The Sun, Heart Vacancy și Lightning.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tom Parker, solistul trupei The Wanted a murit la 33 de ani. Britanicul avea doi copii. „Inimile noastre sunt frânte”