Antena Meniu Search
x

Video Tornadă filmată cum face prăpăd într-un sat din Rusia. Aproape toate casele au rămas fără acoperișuri

O tornadă violentă a facut ravagii în satul Khom-Yandoby, raionul Ibres, Republica Ciuvaşă, Rusia. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite, însă pagubele provocate de vijelie sunt foarte mari. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.06.2022, 14:29

Vezi și

Presa rusă relatează că tornada s-a dezlănțuit ieri, în jurul orei 15.40, iar martorii povestesc scene înfiorătoare. Sătenii au privit îngroziți și neputincioși cum vijelia cumplită spulberă tot în cale.

În doar câteva minute, vântul puternic a pus la pământ copaci și firele electrice și a luat pe sus zeci de acoperișuri. Imagini teribile cu tornada în timp ce distruge tot ce întâlnește în cale, dar și cu prăpădul lăsat în urmă au fost postate pe rețelele de socializare.

Vijelia puternică a lăsat fără acoperișuri zeci de case și a doborât aproape 200 de copaci

Potrivit departamentului regional al ministerului Situațiilor de Urgență, furtuni puternice au afectat întreaga republică Ciuvaşă.

În 11 localități din cinci districte, vântul a lăsat fără acoperișuri peste 70 de clădiri și a doborât aproximativ 160 de copaci. 12 raioane au rămas parțial fără electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tornadă filmată cum face prăpăd într-un sat din Rusia. Aproape toate casele au rămas fără acoperișuri