Antena Meniu Search
x

Video Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum. Italienii i-au cântat melodiile celebre şi au vărsat lacrimi în urma sa: "Un mare domn, ceva ce e tot mai rar"

Lumea întreagă şi-a luat azi adio de la Toto Cutugno. Iar italienii l-au condus pe ultimul drum cântându-i melodiile celebre. Toto Cutugno s-a stins din viaţă, după o grea suferinţă. În iulie împlinise 80 de ani.   

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 20:52

Vezi și

La orele prânzului, biserica impozantă din Milano s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de oameni care au venit să îşi ia adio de la Toto Cutugno. Unii poate nu l-au văzut decât pe scenă sau la televizor. Alţii i-au fost prieteni şi confidenţi.

Ivana Spagna, cântăreaţă: Toto era unic. Dincolo de faptul că era un mare artist, era modest, bun, educat. Un mare domn, ceva ce e tot mai rar. 

De la căpătâiul artistului italian a fost nelipsită soţia sa, Carla

Bunul lui prieten, Giani Morandi a intrat în biserică fără să poată spune niciun cuvânt. La căpătâiul artistului a fost nelipsită soţia sa, Carla. Singura lui mare iubire, femeia care i-a rămas alături chiar şi după ce Toto Cutugno a recunoscut că a înşelat-o. Mai mult, ea a acceptat să-l crească împreună pe unicul fiu al artistului, rezultat din această relaţie. Momente emoţionante au fost şi la finalul ceremoniei funerare. 

În urma lui au rămas multe lacrimi. Şi cântecul. Aşa va rămâne pentru multe generaţii de acum încolo. Un italian adevarat, cu o chitară în mână. Care, de-a lungul carierei sale a compus peste 400 de melodii şi a vândut un număr impresionant de 95 de milioane de discuri în întreaga lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum. Italienii i-au cântat melodiile celebre şi au vărsat lacrimi în urma sa: "Un mare domn, ceva ce e tot mai rar"