Antena Meniu Search
x

Tragedie în lumea sportului. Fostul rugbist Pedrie Wannemburg a murit într-un accident. Cine se mai afla în maşină cu acesta

Fostul rugbist internaţional din Africa de Sud, Pedrie Wannemburg, care a jucat în Franţa la Castres şi Oyonnax, a murit în Statele Unite în urma unui accident de maşină. El avea doar 41 de ani. La momentul impactului, Wannemburg se afla în maşină cu întreaga familie. 

de Cristina Dimulescu

la 23.04.2022, 15:42

Fostul rugbist Pedrie Wannemburg în teren
Fostul rugbist Pedrie Wannemburg în teren - Twitter via Official Blue Bulls

Sud-africanul se afla în maşina sa împreună cu soţia şi cei doi copii când un tânăr şofer care încerca să fugă de poliţie s-a izbit în vehiculul familiei.

Soţia şi fiica lui Pedrie Wannenburg sunt în afara oricărui pericol, dar fiul lor, dus la spital, ar fi în stare critică. 

Cine era Pedrie Wannemburg

Jucătorul din linia a treia se remarcase în ţara sa, în Africa de Sud: câştigase Super Rugby de două ori cu Blue Bulls (2007, 2009), apoi obţinuse 20 de selecţii cu Springboks, inclusiv prima împotriva Franţei la Marsilia în 2002.

Prima sa experienţă în Europa l-a condus la Ulster (2010-2012), iar sfârşitul carierei în Statele Unite, la Austin, unde a devenit antrenor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Stiri externe » Tragedie în lumea sportului. Fostul rugbist Pedrie Wannemburg a murit într-un accident. Cine se mai afla în maşină cu acesta