Antena Meniu Search
x

Şoferii unui autocar, ținuti ostatici de un pasager înarmat, pe o autostradă din Germania. Restul călătorilor asistă la întreaga scenă, de pe marginea autostrăzii

Trei pasageri ai unui autocar care călătorea pe o autostradă din Germania au fost ţinuţi ostatici de o persoană înarmată, în această seară.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.09.2021, 22:52

Persoana înarmată era pasager al autocarului
Persoana înarmată era pasager al autocarului - Shutterstock

Oficialii au raportat că autocarul vizat este un vehicul venit dintr-o ţară străină. La momentul sosirii forţelor de ordine, în interiorul lui se aflau trei persoane, cei doi şoferi şi atacatorul care ar fi fost pasager în autocar, relatează The Mirror. Ceilalţi călători au fost daţi jos şi se aflau pe marginea autostrăzii.

Autostrada 9 din Bavaria a fost complet închisă pe ambele sensuri de mers, între localităţile între Hilpoltstein și Greding.  S-a raportat că cele două persoane au fost luate ostatice în urma unei „dispute”. Poliţiştii au organizat mai multe echipe care să negocieze cu persoana înarmată pentru a elibera şoferii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Şoferii unui autocar, ținuti ostatici de un pasager înarmat, pe o autostradă din Germania. Restul călătorilor asistă la întreaga scenă, de pe marginea autostrăzii