Antena Meniu Search
x

Foto Trei români, arestaţi în SUA după ce au furat carduri de credit de la mai multe persoane. Schema prin care aflau codul PIN

Trei români au fost arestaţi în SUA după ce au furat cardurile de credit ale mai multor persoane în urma unei înşelătorii bine puse la punct. Aceştia îşi ademeneau victimele în magazine dar ultimul furt i-a adus în arestul poliţiei.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 09:52

Incidentul a avut loc miercuri, 15 noiembrie în jurul orei 14.00. Departamentul Poliţiei a fost sesizat de către un cetăţean în vârstă cu privire la o înșelătorie prin care i-a fost furat cardul bancar. Victima a raportat poliției că tocmai părăsiseră magazinul Stop and Shop de pe White Plains Rd. iar după plecare a fost abordat de 3 indivizi necunoscuți în parcare. Indivizii au susținut că a existat o confuzie la check-out și că îi datorau victimei bani.

Ce au găsit poliţiştii în maşina lor

Ei s-au prefăcut repede că îi dau victimei banii, în timp ce i-au furat cardul din portofel. O anchetă a relevat că suspecții au ajuns la magazin și nu și-au cumpărat nimic de acolo. Două femei și un bărbat suspect au stat totuşi la coadă și au privit victima introducând PIN-ul cardului la casa de marcat. Suspecții au ieșit din magazin, au urmărit și s-au apropiat de victimă și, ulterior, i-au sustras cardul. Suspecții au fugit din zonă dar maşina lor a fost identificată, oprită iar în interior au găsit mai multe carduri furate de la alte persoane.

Cei trei făptaşi se numesc Laura Bengoi, Loredana Iftima și Robert Turcanu, toți cu o ultimă adresă verificabilă în România. Inculpații au fost acuzați de furt gradul IV, deținere penală de bunuri furate și au fost eliberați pe propria răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei români, arestaţi în SUA după ce au furat carduri de credit de la mai multe persoane. Schema prin care aflau codul PIN