Antena Meniu Search
x

Video Trei români au făcut prăpăd în Italia, la păcănele. Au folosit o dubă pe post de "berbec", ca să dea zeci de spargeri

Trei români au fost arestați de carabinieri, în Italia, pentru tâlhărie, spălare de bani, furt multiplu și posesie de bunuri sustrase. Gașca a dat zeci de spargeri în săli de jocuri aflate pe rețeaua de autostrăzi din Piemont, cele mai multe dintre jafuri fiind suprinse de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.06.2022, 12:58

Trei români au făcut prăpăd în Italia, la păcănele. Au folosit o dubă pe post de "berbec", ca să dea zeci de spargeri - captura video YouTube

Cel puțin 30 de spargeri au fost atribuite celor trei români, care și-au ales drept ținte aparatele de video poker și cele de schimbat bani, aflate în săli de jocuri din Piemont.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Stat, hoții nu s-a limitat la furtul de bunuri și bani, ci, în multe cazuri, "au devastat localurile, au distrus vitrinele, astfel încât să provoace pagube considerabile proprietarilor".

"Infractorii, atunci când s-au trezit în fața altor persoane, nu au ezitat să se angajeze în comportamente violente și amenințătoare față de aceștia, pentru a marca loviturile", susțin anchetatorii din Peninsulă.

Românilor le sunt atribuite două tâlhării comise pe 23 mai, în sala de jocuri din zona de serviciu Beinasco Sud, pe nodul de autostradă Torino-Pinerolo, iar o altă spargere a fost dată în 9 iunie la Genola, un oraș din provincia Cuneo. Multe dintre spargeri au avut urmări deosebit de grave, din cauza pagubelor importante produse. De exemplu, "în noaptea de 25 mai, pentru a jefui aparatele de slot Sisal MatchPoint din Santena, autorii au folosit un autobuz școlar și o dubă abia furată pe post de berbeci, pentru a sparge vitrinele magazinelor".

Pe acelaşi subiect

Românii au fost filmați în acțiune

În urma cercetărilor, a audierilor, interceptărilor telefonice, dar și a vizionării imaginilor filmate de camerele de supraveghere, cei trei români au fost într-un final identificați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta a durat câteva luni și a fost deosebit de complexă, pentru că "făptașii au lucrat mereu cu fețele acoperite".

Românii au fost reținuți pe 21 iunie. Abia ce se întorseseră de la o nouă spargere. Au fost emise mandate de arestare, iar acum se află închiși în Penitenciarul "Lo Russo e Cutugno" din Torino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trei români au făcut prăpăd în Italia, la păcănele. Au folosit o dubă pe post de "berbec", ca să dea zeci de spargeri