Antena Meniu Search
x

Video Tribut adus victimelor din Ucraina pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris. Modelele au defilat pe zăpadă falsă

Tribut adus victimelor din Ucraina pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris. Modelele au defilat pe zăpadă falsă, în viscol creat artificial, cu genţi extrem de grele în mână. 

de Redactia Observator

la 07.03.2022, 19:39

Vezi și

Organizatorii prezentării de modă au încercat astfel să simbolizeze greutăţile prin care trec acum refugiaţii ucraineni. Designerul Balenciaga, Demna Gvasalia, a vrut să transmită un mesaj de solidaritate celor care au fost nevoiţi să îşi părăsească casele, de frica bombelor.

Chiar el a trecut printr-o astfel de traumă în Georgia, atunci când era copil. Pe când avea doar 12 ani, acesta s-a numărat printre cei 250.000 de refugiați ai războiului civil din Georgia. A fugit atunci de separatiștii abhazi, traversând munții Caucaz cu familia. 

Demna Gvasalia a recitat o poezie în ucraineană în timp ce modelele defilau pe catwalk.

De altfel, invitaţii au primit tricouri cu steagul ucrainean şi o notă în care era trecut mesajul: Pacea câştigă. 

Giorgio Armani a fost printre primii designeri care a abordat conflictul actual în mod public. Noua colecție a fost prezentată în tăcere la Săptămâna Modei de la Milano, fără muzică de fundal, în semn de respect pentru Ucraina și poporul ucrainean. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tribut adus victimelor din Ucraina pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris. Modelele au defilat pe zăpadă falsă