Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tripleţi rămaşi orfani, după ce mama a murit răpusă de Covid, iar tatăl a fost ucis într-un accident de maşină, în Brazilia

Trei băieţi în vârstă de doar 5 anişori au rămas orfani, după ce mama lor a murit în urma infectării cu Sars-Cov 2, la doar 5 luni de la moartea tatălui, ucis într-un teribil accident de maşină.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.03.2021, 21:55

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ana Paula Faria a ajuns pe prima pagină a ziarelor în Brazilia când a născut tripleţi în mod surprinzător. Fusese însărcinată iniţial cu gemeni, în 2016, dar la naştere a apărut şi al treilea băieţel.

În urmă cu o săptămână îşi pierduse şi sora, tot din cauza Covid

Tragedia a lovit însă întreaga familie. Tânăra de 37 de ani a murit din cauza complicaţiilor apărute în urma infectării cu Covid, la spitalul Santa Casa de Votuporanga, la doar o săptămână după ce sora ei mai mică a fost răpusă de acelaşi virus.

Ana Paula, care locuia în Parisi, a avut pentru prima dată simptome Covid săptămâna trecută, dar inițial a fost testată negativ. A repetat testul pe 12 martie și a fost internată în spital fiind declarată pozitivă.

Starea ei s-a agravat și a ajuns intubată, la secţia de terapie intensivă a doua zi. Şi-a dat ultima suflare la primele ore în ziua de 16 martie, din cauza complicațiilor apărute. În urmă cu 5 luni a murit şi soţul ei, Renato Santos, tatăl celor trei băieţei, ucis într-un cumplit accident de maşină. Copiii sunt acum îngrijiți de bunicii lor.

Moartea Anei Paula a venit la doar o săptămână după cea a surorii sale, Karina Angelica Faria, în vârstă de 33 de ani, care a murit și ea din cauza Covid. Karina a fost internată la Unitatea de Sănătate Parisi, având disperată nevoie de intubare după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Cu toate acestea, nu era disponibil niciun ventilator la centru, iar spitalul din Votuporanga, din apropiere, unde sora ei mai mare a fost internată ulterior, era la capacitate maximă în acel moment.

Ultimul mesaj 

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Ana este chiar îndreptat spre soţul ei, cel de care a trebuit să se despartă pentru totdeauna în urmă cu 5 luni, dar căruia îi promisese că-l va iubi toată viaţa. 

"5 luni fără tine, dorul se strânge, pieptul doare, lacrimile se rostogolesc și nu poți face nimic, nimic, nimic, nimic nu umple acest gol pe care mi l-ai lăsat și sunt aici căutând o cale de urmat, mi-ai lăsat 3 motive pentru asta. Mulțumesc Doamne pentru că l-ai adus pe Renato în viața mea, chiar dacă doar timp de 7 ani. A meritat" a fost mesajul postat de tânără pe pagina de Facebook. 

Ana Paula, care mai avea un fiu în vârstă de 18 ani, a apărut pe prima pagină a ziarelor în 2016, internată în același spital din Votuporanga pentru a naște gemeni. În timpul nașterii, a aflat de la echipa medicală că era de fapt însărcinată cu tripleţi, dar unul dintre bebeluși nu apăruse în timpul ecografiilor anterioare. I-a adus pe lume pe toţi trei în doar 5 minute, potrivit The Sun.

Radiologul Alexandre Henrique de Parma spunea la acea vreme: „În general, cazuri de acest gen nu sunt frecvente, dar se pot întâmpla, din cauza limitărilor tehnice ale examinării la pacienții mai corpolenţi, unde chiar și imaginea fătului poate fi confundată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tripleţi rămaşi orfani, după ce mama a murit răpusă de Covid, iar tatăl a fost ucis într-un accident de maşină, în Brazilia