Antena Meniu Search
x

Trupul unui bărbat decedat, descoperit după nouă ani, în apartamentul său din Oslo

Trupul neînsuflețit al unui bărbat din Oslo a fost descoperit după nouă ani, în apartamentul său. Bărbatul avea în jur de 60 de ani și a fost căsătorit de mai multe ori. Potrivit presei locale, acesta avea și copii.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 14:00

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Moarte misterioasă în Oslo. Trupul unui bărbat în jurul vîrstei de 60 de ani a fost descoperit în decembrie 2020, după nouă ani de la deces, în apartamentul său, potrivit The Guardian

Potrivit presei locale, bărbatul fusese căsătorit de mai multe ori și avea copii, însă vecinii spun că acesta locuia singur. După ce nu l-au mai văzut o perioadă, ceilalți locatari au presupus că bătrânul s-a mutat sau a fost dus la un cămin pentru adulți. 

Decesul a fost descoperit de către administratorul clădirii, în timpul unor lucrări de întreținere. 

Poliția crede că bărbatul a murit în aprilie 2011, punând cap la cap mai multe indicii, printre care o cutie de lapte și o scrisoare. Autopsia a arătat că bătrânul a murit din cauze naturale.

Pensia sa a fost oprită în 2018, când Administrația Norvegiană pentru Muncă și Asistență Socială (NAV) nu a putut lua legătura cu el, dar facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

„Acesta este un caz special și ne-a făcut să punem întrebări despre cum s-a putut întâmpla această tragedie”, au declarat oamenii legii. „În baza primelor informații, este clar că victima era o persoană retrasă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trupul unui bărbat decedat, descoperit după nouă ani, în apartamentul său din Oslo