Antena Meniu Search
x

Video Turişti coborâţi pe frânghie de la sute de metri înălţime, după ce telecabina s-a stricat. 15 oameni, inclusiv copii și bătrâni, şi-au aşteptat salvarea în India

Mai mulţi turişti au trecut prin momente de panică, după ce au rămas blocaţi în telecabină, din cauza unor probleme tehnice. Incidentul s-a petrecut în India, iar doi bărbaţi au coborât legați cu o frânghie de la 300 de metri înălțime. Alte 13 persoane au rămas suspendate în cele două telecabine.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 08:20

Vezi și

Scene tensionate într-o zonă turistică din India. Doi bărbați au fost nevoiți să coboare legați cu o frânghie de la 300 de metri înălțime, după ce telecabina în care se aflau s-a blocat din cauza unei probleme tehnice.

Turiştii, blocaţi în telecabina din India

Din imagini se poate observa cum turiștii, ajutați de autorități, reușesc să iasă din telecabina blocată ajutaţi doar de un ham şi o sfoară. Alături de cei doi bărbați, alte treisprezece persoane au rămas suspendate în cele două telecabine implicate în incident, printre care copii și bătrâni. Aceștia au fost salvați ulterior de către autorități cu o altă telecabină, după o așteptare de aproape o oră şi jumătate în aer. Toți cei prezenți au fost evacuaţi în siguranţă, iar nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Turişti coborâţi pe frânghie de la sute de metri înălţime, după ce telecabina s-a stricat. 15 oameni, inclusiv copii și bătrâni, şi-au aşteptat salvarea în India