Un adolescent a fost atacat cu maceta în plină stradă, în UK. Una dintre mâini i-a fost ''complet tăiată''

De Andreea Anghel.
Publicat: 14.04.2021, 16:42.
Actualizat: 14.04.2021, 16:43

Incident mai puţin obişnuit în Marea Britanie. Mâna unui adolescent a fost ''complet tăiată'' într-un atac cu maceta. Atacatorul s-a făcut apoi nevăzut. Oamenii legii au făcut apel la cetăţeni pentru mai multe informaţii.

Mâna unui adolescent a fost ''complet tăiată'' într-un atac cu maceta

Incident mai puţin obişnuit în Marea Britanie

Profimedia Images

Tânărul de 18 ani a primit tratament în spital, după atacul de la Leeds, ce a avut loc la ora 21.31, marți, a declarat poliția din West Yorkshire. Un purtător de cuvânt a spus că starea victimei nu îi pune viața în pericol și că ofițerii fac apel la informații cu privire la atac.

Oamenii legii au fost chemați la Stanks Parade, Swarcliffe, seara trecută, unde au găsit victima a cărei mână fusese ''complet tăiată''. Un număr mare de agenţi de poliție au fost văzuţi, la Stanks Parade, în timp ce criminaliştii continuă să cercetează zona.

Citește și:

Purtătorul de cuvânt a mai spus că victima a fost dusă la spital. Inspectorul detectiv Guy Shackleton, de la Leeds District CID, a declarat: ''Tratăm acest incident foarte serios și efectuăm o investigație detaliată și cuprinzătoare pentru a stabili circumstanțele complete și a-i identifica pe cei responsabili''.

Incidentul a lăsat o întreagă comunitate în stare de şoc

''Recunoaștem că un astfel de incident va provoca îngrijorare în comunitate și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri din echipa locală de poliție din cartier, care își actualizează informaţiile cu reprezentanții comunității și mențin o prezență vizibilă în zonă pentru a-i liniști pe oameni'', a mai adăugat acesta, conform Daily Mail.

Poliția a spus că în zonă vor continua examinările criminalistice și perchezițiile de specialitate. Cei care au văzut respectivul incident sau care au informații ce ar putea ajuta în cadrul anchetei sunt rugaţi să contacteze forţele de ordine.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.