Antena Meniu Search
x

Un adolescent a fost atacat cu maceta în plină stradă, în UK. Una dintre mâini i-a fost ''complet tăiată''

Incident mai puţin obişnuit în Marea Britanie. Mâna unui adolescent a fost ''complet tăiată'' într-un atac cu maceta. Atacatorul s-a făcut apoi nevăzut. Oamenii legii au făcut apel la cetăţeni pentru mai multe informaţii.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 14.04.2021, 16:43

Mâna unui adolescent a fost ''complet tăiată'' într-un atac cu maceta
Incident mai puţin obişnuit în Marea Britanie - Profimedia Images
  • Atac violent într-o comunitate din Marea Britanie
  • Un adolescent a rămas fără o mână în urma incidentului

Tânărul de 18 ani a primit tratament în spital, după atacul de la Leeds, ce a avut loc la ora 21.31, marți, a declarat poliția din West Yorkshire. Un purtător de cuvânt a spus că starea victimei nu îi pune viața în pericol și că ofițerii fac apel la informații cu privire la atac.

Oamenii legii au fost chemați la Stanks Parade, Swarcliffe, seara trecută, unde au găsit victima a cărei mână fusese ''complet tăiată''. Un număr mare de agenţi de poliție au fost văzuţi, la Stanks Parade, în timp ce criminaliştii continuă să cercetează zona.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că victima a fost dusă la spital. Inspectorul detectiv Guy Shackleton, de la Leeds District CID, a declarat: ''Tratăm acest incident foarte serios și efectuăm o investigație detaliată și cuprinzătoare pentru a stabili circumstanțele complete și a-i identifica pe cei responsabili''.

Incidentul a lăsat o întreagă comunitate în stare de şoc

''Recunoaștem că un astfel de incident va provoca îngrijorare în comunitate și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri din echipa locală de poliție din cartier, care își actualizează informaţiile cu reprezentanții comunității și mențin o prezență vizibilă în zonă pentru a-i liniști pe oameni'', a mai adăugat acesta, conform Daily Mail

Poliția a spus că în zonă vor continua examinările criminalistice și perchezițiile de specialitate. Cei care au văzut respectivul incident sau care au informații ce ar putea ajuta în cadrul anchetei sunt rugaţi să contacteze forţele de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un adolescent a fost atacat cu maceta în plină stradă, în UK. Una dintre mâini i-a fost ''complet tăiată''