Antena Meniu Search
x

Un adolescent, delincvent sexual, a ademenit o fetiţă de 6 ani într-un parc şi a agresat-o, la doi paşi de părinţi, în Marea Britanie

Poliţiştii din Birmingham au deschis o anchetă în care principalul suspect este un adolescent. Tânărul ar fi convis-o pe o fetiţă de doar şase ani, care se juca într-un parc din oras, să îl însoţească într-o zonă împădurită din apropiere, unde a supus-o unui atac sexual bolnav.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.09.2021, 15:12

Fetiţa se afla în parc alături de familie
Fetiţa se afla în parc alături de familie - Shutterstock - foto ilustrativ

Oamenii legii sunt acum pe urmele unui adolescent, delincvent sexual, după ce ar fi agresat-o pe fetiţa de şase ani, relatează Daily Star. Aceasta se afla la locul de joacă alături de familia ei, când a fost ademenită de tânărul cu înclinaţii bolnave.

Ademenită şi agresată într-o zonă împădurită

Incidentul, despre care poliţiştii consideră că este unul îngrozitor, dar extrem de rar a avut loc sâmbătă în jurul prânzului. Oamenii legii au fost alertaţi de către mama fetei, după ce micuţa i-a povestit toate cele întâmplate.

Suspectul a fost descris ca având vârsta cuprinsă între 12 şi 16 ani, cu părul blond şi purtând o jachetă albastră şi blugi. "Este în desfăşurare o anchetă, inclusiv una criminalistică. Au fost preluate imagini de pe mai multe camere de supraveghere şi discutăm cu oamenii din zonă care pot fi posibili martori. Creştem şi patrulele pentru a linişti populaţia", a declarat un purt[tor de cuv\nt al Poli'iei din West Midlands.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un adolescent, delincvent sexual, a ademenit o fetiţă de 6 ani într-un parc şi a agresat-o, la doi paşi de părinţi, în Marea Britanie