Antena Meniu Search
x

Fumatul este periculos! Un american rănit de ţigara electronică

Un american s-a ars rău în încercarea de a se lăsa de fumat. Ţigara electronică pe care şi-o cumpărase ca să renunţe la tutun i-a explodat în faţă

Vezi și

Un american s-a ars rău în încercarea de a se lăsa de fumat. Ţigara electronică pe care şi-o cumpărase ca să renunţe la tutun i-a explodat în faţă

Bărbatul spune că abia scosese ţigara electonică din gură. Noroc că apucase să îndepărteze mâna de faţă. Altfel, am fI avut parte de o poveste tragică.

Urmele rămase pe pereţii dormitorului arată cât de puternică a fost deflagraţia. O bucată din dispozitivul explodat a găurit tavanul. Iar pompierii au găsit multe altele, mai mici, în ceilalţi pereţi ai încăperii.

Pompierii spun că, în urma exploziei, hainele victimei au luat foc, la fel şi o parte a patului. Bărbatul, un tânăr de 20 de ani, a suferit arsuri în zona feţei şi o rană la mână. Victima le-a povestit pompierilor că abia îşi cumpărase dispozitivul dintr-un magazin de cartier.

Bărbatul spune că va da în judecată magazin şi, dacă se dovedeşte că proprietarii nu ştiau că marfa lor este contrafăcută va merge, pe fir, până la producătorii dispozitivului. A avut noroc, spun medicii. Şi-ar fi pierdut aproape sigur vederea dacă nu îndepărta la timp mâna de faţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Fumatul este periculos! Un american rănit de ţigara electronică