Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un american riscă 5 ani de închisoare, pentru un gest făcut faţă de un câine, înaintea uraganului Milton

Giovanny Aldama Garcia, un tânăr de 23 de ani din Ruskin, Florida, a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor după ce și-a abandonat câinele înainte de sosirea uraganului Milton, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 17:27

Giovanny Aldama Garcia are 23 de ani Giovanny Aldama Garcia are 23 de ani - Biroul Şerifului din Hillsborough

Întâmplarea a fost filmată și a devenit virală pe rețelele de socializare. Câinele, un bull terrier, a fost găsit legat de un gard, în apă până la piept, pe marginea autostrăzii Interstate 75, din Tampa, Florida, pe 9 octombrie, în timp ce oamenii începeau deja să evacueze zona înainte de sosirea furtunii.

Animalul, numit ulterior "Trooper", a fost salvat de un ofițer și dus la veterinar, unde s-a constatat că este sănătos, relatează Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Potrivit declarațiilor procurorului Suzy Lopez, câinele se afla în real pericol și nu va fi dat înapoi proprietarului. Lopez a mai spus că abandonul animalelor în timpul stărilor de urgență este o problemă gravă și a cerut pedepse mai dure în astfel de cazuri.

Garcia a fost eliberat pe cauțiune, dar riscă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Ancheta este în desfășurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri externe » Un american riscă 5 ani de închisoare, pentru un gest făcut faţă de un câine, înaintea uraganului Milton