Antena Meniu Search
x

Un bărbat a aruncat în aer apartamentul în care locuia cu familia de teamă că va fi părăsit de parteneră, în Anglia

Un bărbat din Anglia a aruncat în aer apartamentul în care locuia cu familia de teamă că va fi părăsit de parteneră

de Redactia Observator

la 11.07.2021, 15:53

Un bărbat a aruncat în aer apartamentul în care locuia cu familia de teamă că va fi părăsit de parteneră, în Anglia - Profimedia

Clinton Parren, un bărbat din Anglia în vârstă de 43 de ani, a apelat la un gest teribil care i-a pus viaţa şi familia în pericol. El a aruncat în aer locuinţa din Wythenshawe, Manchester, după o discuţie aprinsă cu partenera sa, de teamă că aceasta îl va părăsi pentru un bărbat mai tânăr. 

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 30 decembrie 2020, după o ceartă pe care cuplul a avut-o, motivul invocat fiind diferenţa mare de vârstă dintre cei doi. În final, partenera sa cu 11 ani mai mică, i-a spus bărbatului să părăsească apartamentul în care aceştia locuiau alături de cei doi copii.

Gest total neaşteptat

În timp ce restul familiei dormea, Parren, aflat în stare de ebrietate şi drogat, a luat o canistră cu gaz pe care scria "inflamabil’’, a pus-o pe plita din bucătărie şi a aprins-o. Martorii din zonă au auzit explozia, urmată de strigătele de disperare ale partenerei bărbatului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pagubele fiind doar de ordin material.

Cunoscut drept un om familist şi iubitor, Clinton Parren i-a şocat pe toţi cu gestul său. "Familiei nu îi vine să creadă ceea ce a făcut’’, a spus avocatul bărbatului, Gwen Henshaw. De asemenea, "Parren nu a realizat cât de gravă ar putea fi explozia datorită dimensiunii mici a canistrei’’, a mai adăugat Henshaw. Acesta a recunoscut gravitatea faptei pe care a săvârşit-o. 

El a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru "un comportament extrem de periculos care ar fi putut cauza leziuni grave, nu doar familiei sale, ci şi vecinilor’’, conform spuselor detectivului Natalie Richardson. "Bărbatul a provocat pagube substanţiale ireparabile asupra proprietăţii sale. Este suprinzător că explozia nu a afectat şi casele din vecinătate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a aruncat în aer apartamentul în care locuia cu familia de teamă că va fi părăsit de parteneră, în Anglia