Meniu
Search
x

Un bărbat din Noua Zeelandă a mers la bancă pentru un împrumut de 60.000 de euro, dar s-a trezit cu o avere în cont. Pe ce a cheltuit mare parte din bani

Un bărbat din Noua Zeelandă s-a trezit cu o sumă uriaşă în conturi după ce a mers să facă un împrumut la bancă. Omul a cerut un împrumut de 60.000 de euro pentru a-şi finanţa benzinăria, dar funcţionarii băncii au greşit şi i-au transferat 6.000.000 de euro.

De Redactia Observator la 21.09.2022, 10:39

Hui "Leo" Gao nu a stat mult pe gânduri şi, împreună cu iubita sa, au mers în vacanţe exotice şi s-au bucurat de bani. Potrivit The Independent, banca şi-a dat seama de eroare abia după câteva luni, astfel că cei doi au avut timp să cheltuiască o parte importantă din sumă.

Gao şi prietena lui au transferat banii în diferite conturi, dar atât poliţia cât şi funcţionarii băncii au luat urma tranzacţiilor şi au recuperat banii pe care cei doi nu au apucat să-l cheltuiască. În urma unui proces, Gao a fost condamnat la 16 luni de închisoare, iar iubita sa a primit 8 luni de închisoare. Femeia a declarat în faţa instanţei că nu ştia provenienţa reală a banilor, prietenul ei spunându-i că a câştigat la loterie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Noua Zeelandă a mers la bancă pentru un împrumut de 60.000 de euro, dar s-a trezit cu o avere în cont. Pe ce a cheltuit mare parte din bani