Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA a câştigat de 3 ori la loto în 11 luni. A jucat de fiecare dată aceleaşi numere

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Statele Unite a reuşit performanţa de a câştiga de trei ori la loto în mai puţin de un an. A strâns astfel nu mai puţin de 150.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 18:21

Un bărbat din SUA a câştigat de 3 ori la loto în 11 luni. A jucat de fiecare dată aceleaşi numere
- Profimedia - imagine ilustrativă

Bărbatul, care este şofer de camion, spune că fiecare bilet în parte a plătit câte un dolar şi a jucat de fiecare dată aceleaşi numere, mai exact 4 8 5 4 8. Ultimul premiu a fost de 50.000 de dolari, iar în precedentele două încercări a obţinut 100.000 de dolari. Astfel, în doar 11 luni, bărbatul a strâns o mică avere, scrie Insider.

Acesta a declarat că prima dată când a câştigat, nici nu a realizat că s-a întâmplat acest lucru. Soţia sa a fost cea care i-a amintit ce numere a jucat. Bărbatul spune că secretul e să nu renunţi la numerele norocoase şi să joci constant.

După ce a câştigat prima data, omul declara presei locale că vrea să folosească banii pentru a-i cumpăra fiului vitreg o motocicletă de teren. Acum, după al treilea câştig s-a răzgândit: vrea să folosească toţi banii pentru a merge cu soţia într-o vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din SUA a câştigat de 3 ori la loto în 11 luni. A jucat de fiecare dată aceleaşi numere