Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece fosta soție, cu fiica în camera alăturată, în SUA. "A împușcat-o pe mami"

O femeie în vârstă de 30 de ani din Statele Unite a fost împușcată mortal de fostul soț, în timp ce ce afla în vizită la foștii socri, cu fetița sa, scrie Daily Star.

de Redactia Observator

la 11.07.2021 , 18:27

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece fosta soție, cu fiica în camera alăturată, în SUA. "A împușcat-o pe mami" Un bărbat și-a ucis cu sânge rece fosta soție, cu fiica în camera alăturată, în SUA. "A împușcat-o pe mami" - Police

În ciuda unei cariere strălucite în cadrul armatei, Stacia nu a avut o viață de familie fericită. Bărbatul cu care s-a căsătorit s-a dovedit a fi o persoană alături de care nu și-a putut găsi fericirea. În 2016, Stacia și-a făcut curaj și a înaintat actele pentru divorț. Însă, în loc ca acest demers să fie soluția pentru toate problemele lor, situația a devenit din ce în ce mai tensionată. 

Ulisses Medina Espinosa, în vârstă de 33 de ani, a devenit obsedat de fosta sa soție. A continuat să o urmărească, iar de multe ori își întreba fiica de doar cinci ani unde se află mama sa, ba chiar insista să o și verifice, de teama de a nu fi mințit. La un moment dat, Stacia a primit 65 de apeluri din partea fostului soț. 

Espinosa nu a fost deloc încântat de modul în care au fost împărțiți banii familiei, după divorț și nici nu a fost încântat să afle că Stacia se descurcă din ce în ce mai bine, fără el. În urma acestor incidente, femeia a obținut un ordin de protecție împotriva fostului partener, acuzându-l de hărțuire verbal și emoțională. De asemenea, Stacia a obținut și custodia fiicei sale. 

Articolul continuă după reclamă

Pe 23 martie 2019, Stacia și-a dus fiica în vizită la foștii socri, dar nu se aștepta că-l va revedea și pe Espinosa. 

În jurul prânzului, polițiștii au fost chemați în casa părinților bărbatului, iar la fața locului, oameii legii au descoperit scena unei crime. Stacia a fost împușcată cu 15 gloanțe, în timp ce fiica sa se afla în camera alăturată. În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a spus doar: “Vreau să vorbesc cu un avocat”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat și-a ucis cu sânge rece fosta soție, cu fiica în camera alăturată, în SUA. "A împușcat-o pe mami"