Antena Meniu Search
x

Un bebeluș și părinții lui au murit, după ce o damă de companie și-a incendiat clientul în apartamentul de dedesubt, în Australia

Un bebeluș de trei săptămâni și părinții lui au murit într-un incendiu declanșat în apartamentul de dedesubt. În zadar au încercat vecinii să scoată tânăra familie din flăcări, nici pompierii nu au reușit să-i salveze.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.12.2020, 10:26

Un bebeluș și părinții lui au murit, după ce o damă de companie și-a incendiat clientul în apartamentul de dedesubt
Un bebeluș și părinții lui au murit, după ce o damă de companie și-a incendiat clientul în apartamentul de dedesubt - Facebook
  • Tânăra familie a pierit în incendiul izbucnit în apartamentul de la un etaj mai jos.
  • O damă de companie de 46 de ani a fost arestată de polițiști.

Totul a plecat de la apartamentul de dedesubt, unde o damă de companie și-a incendiat clientul care locuia un etaj mai jos de tânăra familie.

Jenny Hayes, în vârstă de 46 de ani, a fost arestată și acuzată de trei capete de acuzare de crimă și incendiere provocând moartea. Femeia a dat foc apartamentului clientului ei, însă flăcările s-au extins și la etajul superior.

Abbey Forrest, de 19 ani, partenerul ei, Inderpal Singh, de 28 de ani, și fiica lor de trei săptămâni, Ivy, au murit în chinuri cumplite, în incendiul din Point Cook, Melbourne, Australia scrie Daily Mirror.

Nu este clar încă cum anume a provocat femeia un asemenea incendiu și motivul pentru care a făcut asta, însă anchetatorii iau în calcul că cei nu s-ar fi înțeles cu privire la serviciile sexuale prestate, așa că femeia a incendiat patul bărbatului și apoi a plecat.

Autoritățile nu au confirmat încă dacă l-au identificat pe bărbat în proprietate, dar au spus că nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul.

Nu se sugerează că bărbatul ar avea vreo legătură cu crima.

Avocatul ei, Erin Byrt, a declarat instanței că nu a fost dezvăluită care este relația clientului ei cu tânăra familie.

Alte case din apropiere au fost, de asemenea, afectate de incendiu, care a fost în cele din urmă controlat în aproximativ o oră.

Kennedy a adăugat că un vecin a încercat să salveze familia, dar, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru tânăra familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Stiri externe » Un bebeluș și părinții lui au murit, după ce o damă de companie și-a incendiat clientul în apartamentul de dedesubt, în Australia