Un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet imens de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă

De Andreea Anghel.
Publicat: 10.02.2021, 07:50.
Actualizat: 10.02.2021, 07:50

O femeie din Brazilia a ajuns în spital, după ce fostul iubit i-a trimis o surpriză ''incendiară''. Aceasta a primit un buchet mare de trandafiri roşii, înăuntrul căruia se afla o bombă. Femeia a avut nevoie de spitalizare zece zile, după ce pachetul a explodat.

Femeia a avut nevoie de spitalizare zece zile, după ce pachetul a explodat

Un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet imens de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Un brazilian a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet mare de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă. Cadoul ''incendiar'' nu doar că avea să o bage în spital pe femeia de 49 de ani, dar a ajuns să îi demoleze şi jumătate din casă.

Edileuza Ramalho a fost internată în spitalul Santa Casa de Misericórdia, din Brazilia, timp de 10 zile, după ce bomba împachetată sub forma unui cadou a explodat pe data de 2 ianuarie. Dispozitivul a provocat, de asemenea, daune substanțiale locuinţei, din orașul Francisco Morato, potrivit dailystar.co.uk.

Primul suspect a fost chiar Eduardo Lazarim, fostul iubit. Bărbatul a fost arestat de poliție pe 2 februarie, în aceeași suburbie din São Paulo, unde a avut loc tentativa de crimă. El este acum acuzat că a trimis un buchet de trandafiri roșii, împreună cu o bombă împachetată cadou.

Fiul victimei se afla în casă la momentul exploziei

Edileuza nu era acasă când a sosit cadoul mortal și abia după trei zile a deschis coletul. Fiul ei, electricianul Jonathan Cardoso dos Santos, se afla acasă la acea vreme și a spus că a fost aruncat în aer de forța exploziei.

Fiul a declarat presei locale: "Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat un metru și jumătate spre ușă."

Familia Edileuza a declarat presei locale că bănuia la momentul respectiv că pachetul fusese trimis de Lazarim. Femeia și-a încheiat relația cu el în decembrie, după ce a descoperit că este deja căsătorit. Dar, potrivit rudelor lui Edileuza, Eduardo nu a acceptat despărțirea.

O anchetă este acum în curs de desfăşurare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.