Antena Meniu Search
x

Un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet imens de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă

O femeie din Brazilia a ajuns în spital, după ce fostul iubit i-a trimis o surpriză ''incendiară''. Aceasta a primit un buchet mare de trandafiri roşii, înăuntrul căruia se afla o bombă. Femeia a avut nevoie de spitalizare zece zile, după ce pachetul a explodat.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.02.2021, 07:50

Femeia a avut nevoie de spitalizare zece zile, după ce pachetul a explodat
Un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet imens de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta
  • Un bărbat i-a trimis fostei partenere o bombă, sub forma unui cadou
  • Femeia a fost rănită în urma exploziei

Un brazilian a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet mare de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă. Cadoul ''incendiar'' nu doar că avea să o bage în spital pe femeia de 49 de ani, dar a ajuns să îi demoleze şi jumătate din casă. 

Edileuza Ramalho a fost internată în spitalul Santa Casa de Misericórdia, din Brazilia, timp de 10 zile, după ce bomba împachetată sub forma unui cadou a explodat pe data de 2 ianuarie. Dispozitivul a provocat, de asemenea, daune substanțiale locuinţei, din orașul Francisco Morato, potrivit dailystar.co.uk

Primul suspect a fost chiar Eduardo Lazarim, fostul iubit. Bărbatul a fost arestat de poliție pe 2 februarie, în aceeași suburbie din São Paulo, unde a avut loc tentativa de crimă. El este acum acuzat că a trimis un buchet de trandafiri roșii, împreună cu o bombă împachetată cadou. 

Fiul victimei se afla în casă la momentul exploziei

Edileuza nu era acasă când a sosit cadoul mortal și abia după trei zile a deschis coletul. Fiul ei, electricianul Jonathan Cardoso dos Santos, se afla acasă la acea vreme și a spus că a fost aruncat în aer de forța exploziei.

Fiul a declarat presei locale: "Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat un metru și jumătate spre ușă."

Familia Edileuza a declarat presei locale că bănuia la momentul respectiv că pachetul fusese trimis de Lazarim. Femeia și-a încheiat relația cu el în decembrie, după ce a descoperit că este deja căsătorit. Dar, potrivit rudelor lui Edileuza, Eduardo nu a acceptat despărțirea.

O anchetă este acum în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet imens de trandafiri, înăuntrul căruia se afla o bombă