Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un britanic îşi plimbă familia cu tancul. Vecinii îl opresc de fiecare dată pentru poze, iar copiii sunt cei mai fericiţi

Un bărbat din Marea Britanie şi-a dus la extrem pasiunea din copilărie. Fascinat încă de mic de tancuri şi tehnică militară, Gary Freeland a cumpărat un tanc mai vechi pe care l-a recondiţionat, iar acum îl foloseşte ca pe o maşină normală.

de Redactia Observator

la 23.07.2022, 08:56

Gary Freeland, în vârstă de 35 de ani, a cheltuit 23.500 de euro pentru a cumpăra un vehicul militar vechi. Britanicul a recondiţionat tancul pe care acum îl foloseşte pe post de maşină în viaţa de zi cu zi. Omul merge cu tancul oriunde prin oraş, indiferent că se duce la muncă sau la supermarket pentru a face cumpărături.

Vecinii nu se pot obişnui încă şi îl opresc de fiecare dată pe Gary pentru a face poze cu tancul. Cei mai fericiţi sunt copiii lui Freeland. Aceştia îşi însoţesc tatăl de fiecare dată când au ocazia, bucuroşi că se pot plimba cu vehiculul militar. Tancul lui Gary prinde o viteză maximă de 80 de kilometri pe oră, dar este o "maşină" costisitoare. Freeland spune că cheltuieşte aproximativ 950 de euro pentru un plin de rezervor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un britanic îşi plimbă familia cu tancul. Vecinii îl opresc de fiecare dată pentru poze, iar copiii sunt cei mai fericiţi