Antena Meniu Search
x

Foto Un câine care ''nu ar face rău nici unei muște'' şi-a salvat stăpâna după ce un tâlhar i-a pus cuţitul la gât, în UK

Un câine a fost catalogat drept erou de către stăpâna lui, după ce i-a mușcat piciorul unui tâlhar, în timpul unui atac terifiant cu cuțitul. Femeia credea că nu o să scape cu viaţă din incident.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:00

Un câine care ''nu ar face rău nici unei muște'' şi-a salvat stăpâna după ce un tâlhar i-a pus cuţitul la gât, în UK
Un câine care ''nu ar face rău nici unei muște'' şi-a salvat stăpâna după ce un tâlhar i-a pus cuţitul la gât, în UK - Profimedia Images

Amy Edmondson, stăpâna unui câine pe nume Star, care ''în mod normal nu ar face rău nici unei muște'', a povestit cum animalul a sărit în apărarea ei în timpul unui jaf și i-a salvat viața. Tânăra de 30 de ani, din Essex, se întorcea de la o plimbare cu câinii, la ora 23:30, într-o zi de luni, când un bărbat și o femeie s-au apropiat de ea pentru a-i cere indicații.

Când Amy s-a întors pentru a le arăta direcția corectă, bărbatul a trântit-o la pământ și i-a pus un cuțit la gât. Dar căţelul nu a stat pe gânduri şi i-a sărit imediat în ajutor, muşcându-l de picior pe tâlhar. Femeia a putut ulterior să scape după ce le-a promis atacatorilor că va linişti patrupedul doar dacă o vor lăsa în pace, potrivit Mirror. 

Perechea a fugit, lăsând-o pe femeie zdruncinată. Speriată, aceasta a încercat să se grăbească spre apartament. "De obicei este cel mai iubitor cățeluș, ar linge pe oricine. Am fost şocată că a făcut ceea ce a făcut, dar atât de recunoscătoare. A primit o cină generoasă și o mulțime de mângâieri suplimentare în acea noapte."

Femeia se gândea că nu o să scape cu viaţă

Femeia a povestit momentele terifiante prin care a trecut. ''Mi-au tot spus: dă-mi banii tăi, unde sunt banii tăi, avem nevoie de banii tăi. Dar apoi i-am dat drumul câinelui și a sărit peste el și a început să-l muște de picior. Nu l-a lăsat să plece. Femeia a fugit în acel moment și el a spus: Ia câinele de pe mine. I-am zis că trebuie să se dea deoparte, ca să-mi pot lua câinele de pe el. După aceea, a intrat în panică și a fugit și el."

Amy a recunoscut că se temea de tot ce se poate mai rău în timpul atacului. Ea a adăugat: ''La tot ce mă gândeam era că fiul meu avea să crească fără mamă și că câinele meu va fi fără mine. Star este micul meu salvator. Fără el nu aș fi aici. Este cel mai iubitor câine pe care îl vei întâlni. Nu l-am văzut niciodată așa, dar demonstra doar că mă proteja."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un câine care ''nu ar face rău nici unei muște'' şi-a salvat stăpâna după ce un tâlhar i-a pus cuţitul la gât, în UK