Antena Meniu Search
x

Un câine s-a întors acasă după o săptămână de la un accident de mașină în care stăpânul lui a murit

Un câine s-a întors acasă după o săptămână de la un accident de mașină care i-a ucis stăpânul. AnnMarie Fasano a povestit că revederea a fost extrem de emoționantă, cu atât mai mult cu cât patrupedul a supraviețuit accidentului în care logodnicul ei și-a pierdut viața

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.02.2021, 18:53

Un câine s-a întors acasă după o săptămână de la un accident de mașină care i-a ucis stăpânul
Un câine s-a întors acasă după o săptămână de la un accident de mașină care i-a ucis stăpânul - Gofundme

Shadow, în vârstă de doi ani, a supraviețuit la temperaturi extrem de scăzute, în New York, și s-a întors în brațele ”mamei” sale, AnnMarie Fasano, după un eveniment extrem de traumatic pentru întreaga familie.

În ziua tragediei, pe 30 ianuarie, logodnicul tinerei și câinele lor se îndreptau cu mașina spre un magazin. Din nefericire, mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier iar bărbatul aflat la volan a murit.

Câinele a fugit imediat după impact

Speriat de cele petrecute, câinele a fugit până la sosirea ajutoarelor și a rătăcit timp de șapte zile, până în momentul în care s-a întors de unul singur acasă.

AnnMarie Fasano: ”După tot ce s-a întâmplat, sunt uluită. E pentru prima dată când zâmbesc de mult timp. Copilul meu este acasă. Acest câine a supraviețuit unui accident de mașină fatal și unei furtuni de zăpadă adăpostindu-se într-o zonă împădurită lângă un teren de golf, iar acum este acasă și e ok”.

În ciuda faptului că a supraviețuit la temperaturi de îngheț timp de o săptămână, câinele nu era într-o stare deosebit de proastă.

AnnMarie Fasano a spus că, în momentul în care l-a reîntâlnit, patrupedul părea doar nervos și slăbit. 

AnnMarie Fasano: "I-am dat o bucată de pui și l-a înfulecat. E atât de speriat să fie singur, încât mă urmărește peste tot".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un câine s-a întors acasă după o săptămână de la un accident de mașină în care stăpânul lui a murit