Antena Meniu Search
x

Un constructor a distrus cu un excavator o clădire de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit de dezvoltator, în Germania. VIDEO

Un constructor din Germania o distrus cu un excavator o clădire de apartamente recent ridicată, de supărare că nu ar fi fost plătit de dezvoltator. Omul a dărâmat balcoanele blocului și rupt fațada clădirii, făcând pagube de 500.000 de euro, pentru o datorie care se ridică la 5 milioane de euro.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.07.2021, 17:57

Un constructor a distrus cu un excavator o clădire de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit de dezvoltator
Un constructor a distrus cu un excavator o clădire de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit de dezvoltator. VIDEO - Captura YouTube

Imaginile filmate de martori îl arată pe constructor cum distruge balcoanele și ferestrele unei clădiri din Blumberg, Germania, cu brațul excavatorului.

Constructorul s-a oprit abia când brațul excavatorului s-a defectat

Polițiștii alertați la fața locului au izolat perimetrul, sub suspiciunea că bărbatul ar putea lovi țevile cu gaz ale clădirii, iar riscul de explozie ar fi fost unul ridicat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Constructorul de 47 de ani s-a oprit abia în momentul în care brațul excavatorului a cedat, după care s-a urcat linișit în mașină și a plecat, scrie thescottishsun.co.uk.

Pagubele se ridică la aproximativ 500.000 de euro

Omul s-a predat de unul singur la poliție, unde le-a spus că a vrut să se răzbune pe dezvoltatorul imobiliar care îi datora 5 milioane de euro. 

Din fericire, nicio persoană nu se afla în clădire în momentul desfășurării incidentului, însă acesta a atras atenția a zeci de martori, care s-au oprit să privească scenele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un constructor a distrus cu un excavator o clădire de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit de dezvoltator, în Germania. VIDEO