Antena Meniu Search
x

Un iaht cu turişti s-a răsturnat în Marea Egee, Grecia. Toţi cei 17 pasageri au fost recuperaţi în viaţă

O barcă cu 17 persoane la bord s-a răsturnat joi dimineață lângă insula greacă Milos din Marea Egee. O amplă operațiune de căutare și salvare a fost demarată.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 14:20

O barcă cu 18 persoane s-a scufundat în Marea Egee, Grecia. Amplă operațiune de căutare și salvare
Plaja Milos, Grecia - Profimedia

Toți cei 17 pasageri au fost salvaţi a anunţat paza de coastă locală. Barca cu turişti greci era sub pavilion britanic şi s-a răsturnat în largul coastei insulei grecești Milos. Mai multe ambarcaţiuni au fost implicate în operațiunea de salvare, precum și elicopterele militare.

Nu se știe încă ce a determinat răsturnarea bărcii în nord-vestul insulei. Potrivit presei locale şi britanice este vorba despre un iaht de 30 de metri lungime. Pasagerii de la bordul său erau toți greci.  Milos este o insulă relativ mică, care măsoară doar 23 km de la est la vest și 13 km de la nord la sud. Este cunoscut pentru portul său natural și peisajul vulcanic, precum și pentru faptul că aici a fost descoperită statuia Venus din Milo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un iaht cu turişti s-a răsturnat în Marea Egee, Grecia. Toţi cei 17 pasageri au fost recuperaţi în viaţă