Antena Meniu Search
x

Video Un milionar american s-a aruncat de la etajul 18 al unui zgârie-nori. Bărbatul avea o avere de peste 6 milioane de dolari

Directorul financiar al unui celebru lanţ de magazine din Statele Unite a murit după ce s-a aruncat de la etajul 18 al unui zgârie-nori. Sinuciderea vine pe fondul unei perioade cu tot mai multe dificultăţi economice în Statele Unite. Compania pentru care lucra bărbatul tocmai anunţase că va închide 150 de magazine din cele aproape 900. Şi că va concedia 20 la sută dintre angajaţi. 

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 19:55

Vezi și

Gustavo Arnal avea 52 de ani şi s-a alăturat retailerului, care se ocupă cu vânzarea produselor de uz casnic, în 2020, tocmai pentru a ajuta la stabilizarea financiară a companiei în timpul pandemiei. În ultima perioadă, însă, inflaţia a dus compania în pragul falimentului.

Pe 31 august a fost făcut un anunţ, conform căruia 150 de magazine urmează a fi închise din cauza vânzărilor scăzute, şi 20% dintre angajaţi vor fi concediaţi. La doar două zile după această decizie, Gustavo Arnal, director financiar al companiei, s-a aruncat în gol de la etajul 18 al unui zgarie nori de lângă reşedinţa sa din Manhattan, New York. 

Clădirea, cunoscută drept Turnul Jenga, nume inspirat din celebrul joc tocmai datorită modului în care este construită, are 57 de etaje şi deţine 145 de locuințe cu prețuri între 3 și 50 milioane de dolari. Aici locuiesc unii dintre cei mai bogaţi americani, dar şi celebrităţi, precum Frank Ocean. 

Gustavo, un bărbat obișnuit să trăiască în lux, avea o avere netă de peste 6 milioane de dolari. Pe 16 august, afaceristul a vândut peste 42 de mii de acțiuni ale companiei pentru puțin peste un milion de dolari. 

Gustavo Arnal avea o familie fericită, şi nimeni nu s-ar fi gândit că ar fi putut recurge la un asemnea gest. Soția lui Gustavo Arnal a decis să nu vorbească public despre moartea soțului ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un milionar american s-a aruncat de la etajul 18 al unui zgârie-nori. Bărbatul avea o avere de peste 6 milioane de dolari