Antena Meniu Search
x

Un motociclist crezut mort și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei, în India. Ce explicație au avut medicii

Și-a revenit cu doar câteva minute înainte de autopsie. Aceasta este povestea unui motociclist care inițial fusese declarat decedat. În urma unui accident, omul a fost transportat la spital, unde medicii l-au deconectat în cele din urmă de la aparate, declarând decesul. Îndurerată, familia a vrut să fie efectuată o autopsie, pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Mare le-a fost mirarea legiștilor când au văzut că bărbatul de fapt se mișcă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 04.03.2021, 17:04

Un motociclist crezut mort și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei, în India
Mare le-a fost mirarea medicilor când au văzut că bărbatul de fapt se mișca - Profimedia Images
  • Un om crezut mort a început să se miște pe masa de autopsie
  • Bărbatul făcuse accident cu motocicleta

Un bărbat din India crezut decedat după ce a avut un accident de motocicletă a început să se miște cu câteva momente înainte ca medicii să-i facă autopsia. Tânărul de 27 de ani din Mahalingapur, din sudul statului Karnataka, a fost dus la un spital privat într-o stare critică.

Medicii de acolo l-au declarat mort și l-au deconectat de la ventilatorul care îl ajuta să respire, înainte ca familia să-l ducă la un spital de stat din apropiere, pentru un examen post-mortem, luni, potrivit dailymail.co.uk.

Motociclistul și-a revenit cu puțin timp înainte de autopsie

Cu toate acestea, cu câteva momente înainte ca medicii să fie pregătiți să înceapă autopsia bărbatului, un doctor a văzut corpul mișcându-se, a declarat familia pentru presa locală. Medicul desemnat să efectueze examenul post-mortem a spus că fusese informat că bărbatul era deja decedat.

El a spus: ''Conform cererii membrilor familiei sale, am constatat că își scutura mâinile și picioarele. Când l-am examinat din nou amănunțit, am văzut că era în viață. Acum a fost internat într-un spital privat pentru tratament suplimentar''.

Un oficial din domeniul sănătății a confirmat acest lucru și a spus că bărbatul rănit a fost internat imediat într-un alt spital, unde starea sa s-a îmbunătățit. Acesta a adăugat că medicii de la spitalul privat au exercitat o ''eroare de judecată'' atunci când l-au deconectat de la ventilator și au declarat decesul. Se pare că familia nu a lansat încă o plângere oficială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un motociclist crezut mort și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei, în India. Ce explicație au avut medicii