Antena Meniu Search
x

Video Un nou incident pe un aeroport din Japonia: două avioane s-au ciocnit pe pistă, din pricina vizibilităţii reduse

Două avioane de pasageri s-au ciocnit pe aeroportul din Hokkaido, în nordul Japoniei. Din cauza condițiilor de vizibilitatea redusă, un aparat de zbor operat de Korean Airlines a intrat într-o aeronavă niponă parcată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 21:20

Vezi și

Două avioane ale companiilor Cathay Pacific și Korean Air s-au ciocnit la aeroportul New Chitose. Unul dintre aparatele de zbor are o avarie la o aripă, potrivit Sky News. Incidentul a avut loc marți după amiaza, în timp ce avionul Korean Air se pregătea pentru decolare, au anunțat oficialii japonezi.

Nu au fost persoane rănite, scurgeri de combustibil sau incendii

Un avion Korean Air, care transporta 289 de pasageri și membri ai echipajului, a atins marți o aeronavă Cathay Pacific pe aeroportul New Chitose, pe insula Hokkaido a Japoniei, a declarat un oficial Korean Air. În avionul Cathay Pacific, care era staționat în momentul impactului, nu se afla nicio persoană, potrivit agenției Kyodo News.

Nu au fost persoane rănite, scurgeri de combustibil sau incendii, a anunțat un purtător de cuvânt al departamentului local de pompieri. Un oficial Korean Air a susținut că incidentul s-a petrecut atunci când o mașină de remorcare, care împingea avionul Korean Air, a alunecat din cauza zăpezii de pe sol. Pe aeroport ningea în momentul coliziunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un nou incident pe un aeroport din Japonia: două avioane s-au ciocnit pe pistă, din pricina vizibilităţii reduse