Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un obiect de-a dreptul banal dispărut dintr-un magazin a "înghețat" un aeroport din Japonia. Peste 200 de zboruri, anulate și amânate

Un obiect de-a dreptul banal dispărut dintr-un magazin a cauzat haos într-un aeroport pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Japonia. Peste 200 de zboruri au avut întârziere.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 10:42

Un obiectul de-a dreptul banal dispărut dintr-un magazin a "înghețat" un aerport din Japonia. Peste 200 de zboruri, anulate și amânate
Un obiectul de-a dreptul banal dispărut dintr-un magazin a "înghețat" un aerport din Japonia. Peste 200 de zboruri, anulate și amânate - Profimedia

Personalul unui magazin din noul aeroport Chitose a raportat sâmbătă că o foarfecă a dispărut. Drept urmare, conducerea a decis să suspende temporar toate zborurile, să închidă punctele de control de securitate și să efectueze inspecții de securitate, potrivit NBC News.

Un obiect banal a cauzat haos în aeroport

Conducerea a anunțat că, în total, 201 de zboruri – 129 de plecări și 72 de sosiri – au fost amânate și alte 36 au fost anulate. În plus, pasagerii care au fost supuși controlului anterior au trebuit să fie controlați din nou.

Articolul continuă după reclamă

La o zi după incident, un angajat a anunțat autoritățile că a găsit obiectul banal care a cauzat însă haos în aeroport și furie în rândul pasagerilor.

„Acest incident a avut loc din cauza gestionării insuficiente de către chiriașul magazinului. Ne angajăm să investigăm acest incident, să-i determinăm cauza și să prevenim repetarea lui”, se arată în comunicatul de presă. Potrivit conducerii aeroportului, foarfeca trebuia scosă dintr-un dulap de depozitare și încuiat de fiecare dată după ce este folosit. 

Printre cei întârziați s-a numărat și trupa rock japoneză 9mm Parabellum Bullet, care nu a putut cânta la festivalul de muzică Rising Sun din Hokkaido, deoarece zborul a fost anulat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Un obiect de-a dreptul banal dispărut dintr-un magazin a "înghețat" un aeroport din Japonia. Peste 200 de zboruri, anulate și amânate