Antena Meniu Search
x

Preot din Franța, asasinat de un refugiat din Rwanda, care a incendiat anul trecut catedrala din Nantes

Un preot a fost asasinat în departamentul francez Vendée a anunţat luni pe Twitter ministrul franez de Interne Gérald Darmanin, care anunţă că urmează să se ducă la faţa locului, relatează AFP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 17:43

Preot din Franța, asasinat de un refugiat din Rwanda, care a incendiat anul trecut catedrala din Nantes
Preotul asasinat în Franta - Twitter @abbenico

Un refugiat  din Rwanda a mers luni dimineața la jandarmeria din Vendee, vestul Franței unde a mărturisit că l-a ucis pe preotul care îl găzduia de câteva luni.

”(Transmit) toată susţinerea mea catolicilor din ţara noastră, după asasinarea dramatică a unui preot în Vendée. Mă duc la faţa locului”, anunţă ministrul pe reţeaua de socializare. Autorul asasinatului ar fi un bărbat de origine rwandeză - care a incendiat Catedrala din Nantes în 2020. El a fost plasat sub control judiciar în cadrul anchetei cu privire la acest incendiu, potrivit unei surse judiciare.

El s-a autodenunţat luni dimineaţa la jandarmerie. Bărbatul s-a prezentat la o brigadă a jandarmeriei din Vendée, unde s-a autodenunţat. Jandarmeria s-a dus, apoi, la faţa locului şi a constatat prezenţa unui cadavru. Investigaţiile continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri externe » Preot din Franța, asasinat de un refugiat din Rwanda, care a incendiat anul trecut catedrala din Nantes