Antena Meniu Search
x

Un prezentator din SUA a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat lumea să se vaccineze. Colegii de la posturile rivale i-au sărit în apărare

Un prezentator TV din Statele Unite a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat oamenii să se vaccineze. Neil Cavuto, prezentator al unei emisiuni la FoxNews, a fost susţinut de colegii de breaslă.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 15:56

Un prezentator din SUA a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat lumea să se vaccineze. Colegii de la posturile rivale i-au sărit în apărare
- Profimedia

"Doamne, oprește politica. Viața este prea scurtă pentru a fi un fund. Viața este mult prea scurtă pentru a ignora promisiunea a ceva care ajută oamenii din întreaga lume. Opriți morțile, opriți suferința, vă rog să vă vaccinați, vă rog", a fost discursul lui Neil Cavuto care a stârnit reacţii adverse în rândul populaţiei americane, potrivit The Guardian.

Colegii au sărit să-l apere

În apărarea lui Cavuto au sărit imediat colegii de breaslă, chiar dacă sunt de la posturi concurente. Jake Tapper, prezentator la CNN, a fost primul care l-a apărat pe Cavuto.

"Nu menționăm adesea concurenții noștri, dar prezentatorul canalului Fox, Neil Cavuto a apărut la știri. Neil este un supraviețuitor. Are scleroză multiplă, a suferit o operație pe cord deschis, a învins cancerul în stadiul patru și acum se luptă cu Covid. Neil a vorbit recent despre importanța vaccinurilor, tocmai pentru a proteja oamenii ca el care au un sistem imunitar compromis. Acum, din păcate, mulți dintre cei care vizionează au fost mințiți de alții despre vaccinuri. Neil a primit amenințări cu moartea pentru apelul său simplu, logic, bazat pe știință, la vaccinări. Neil Cavuto este un domn, Neil Cavuto nu merită asta. Rămâneți puternici, vă dorim sănătate și o viață lungă, lungă", a declarat Jake Tapper.

De la începutul pandemiei, peste 745.000 de oameni au murit în Statele Unite. Postul FoxNews impune personalului să fie vaccinat sau se supună testelor zilnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un prezentator din SUA a primit ameninţări cu moartea după ce a îndemnat lumea să se vaccineze. Colegii de la posturile rivale i-au sărit în apărare