Antena Meniu Search
x

Un român a dat foc unui apartament pentru a omorî cinci conaționali, în Germania

Cinci români au fost răniți, după ce apartamentul în care locuiau, în Germania, a fost cuprins de flăcări. Anchetatoii au declarat că este vorba despre o tentativă de crimă, pusă la cale de un alt român, aflat acum în custodia poliției.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 11:03

Un român a dat foc unui apartament pentru a omorî cinci conaționali, în Germania
Un român a dat foc unui apartament pentru a omorî cinci conaționali, în Germania - Freiwillige Feuerwehr Aßling / Facebook

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o bloc din orașul german Tuntenhausen. Clădirea în care a avut loc incendiul este locuită, în principal, de migranţi români.

În urma incidentului, cinci români au fost răniți. Unul dintre ei este în stare gravă, iar ceilalți patru au scăpat cu răni ușoare. Potrivit cotidianului Oberbayerisches Volksblatt, un alt român a fost cel care a dat foc apartamentului. 

Anchetatorii au dezvăluit că cel care a pus la cale tentativa de crimă este un alt român, care a fugit de la locul incidentului imediat dupa incendiu. La scurt timp, bărbatul a fost arestat fără a opune rezistentă. Luni dimineață, instanța germană a dispus arestarea sa preventivă și transferul în închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român a dat foc unui apartament pentru a omorî cinci conaționali, în Germania