Antena Meniu Search
x

Un român de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor, a fost prins în Spania. Bărbatul urmează să fie extrădat

Un bărbat de 35 de ani, urmărit internațional după ce fusese condamnat pentru tentativă de omor, a fost prins datorită cooperării dintre Poliția Română și cea din Spania.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 15:37

Un român de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor, a fost prins în Spania
Un român de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor, a fost prins în Spania - Profimedia Images

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Investigații Criminale, în cooperare cu atașații de afaceri interne ai României și Spaniei, au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei închisorii de 7 ani și 6 luni, decisă de Tribunalul București. Bărbatul se ascundea pe teritoriul Spaniei, folosind documente false. În prezent, bărbatul se află în custodia Poliției Spaniole, urmând să fie extrădat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român de 35 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor, a fost prins în Spania. Bărbatul urmează să fie extrădat