Antena Meniu Search
x

Un român este acuzat că a VIOLAT, FILMAT și OMORÂT o tânără pe o plajă din Belgia - GALERIE FOTO

Alexandru Caliniuc, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a șocat în Belgia după o crimă oribilă comisă la începutul acestui an.

Alexandru Caliniuc, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a șocat în Belgia după o crimă oribilă comisă la începutul acestui an.

Crima care a șocat Belga s-a produs pe 22 ianuarie, în jurul orei 04.00, pe plaja din Knokke-Heist (Belgia). O tânără în vârstă de 27 de ani a fost violată și apoi ucisă și abandonată pe plajă.

Tânăra se afla într-un cazino situat în apropierea plajei, împreună cu iubitul ei, iar la un moment dat i-a spus acestuia că se duce să se plimbe pe plajă pentru a lua aer. Bărbatul a fost și principalul suspect, însă polițiștii au descoperit că acesta nu a părăsit cazinoul.

Astfel, anchetatorii au descoperit că Sofie Muylle avea o relație cu un sucevean de 23 de ani.

Pe acelaşi subiect

În iunie, Caliniuc a fost săltat de acasă, din România, și extrădat în Belgia pentru a fi judecat pentru crima de care autoritățile l-au acuzat. În urma unei percheziții efectuate la locuința tânărului, polițiștii au ridicat un telefon și un laptop.

În urmă cu două zile, anchetatorii belgieni au efectuat percheziția informatică a bunurilor lui Caliniuc, ocazie cu care acesta a fost testat cu detectorul de minciuni, test pe care l-a picat.

În laptop-ul lui Alexandru, polițiștii au descoperit mai multe filmulțele cu tânăra de 27 de ani pe care tânărul sucevean a recunoscut că a violat-o. Totuși, băiatul a negat că a ucis-o pe Sofie după ce a întreținut relații intime cu ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un român este acuzat că a VIOLAT, FILMAT și OMORÂT o tânără pe o plajă din Belgia - GALERIE FOTO