Antena Meniu Search
x

Un scriitor american pretinde ca a prezis atentatul de la Boston

Scriitorul american Tom Lonergan afirma ca in romanul sau, publicat in anul 2002, descrie impactul pe care l-ar avea un atac terorist comis in timpul Maratonului din Boston

“In 2002, am publicat un roman, intitulat «Heartbreak Hill», care descria impactul avut de un atac terorist comis in timpul Maratonului de la Boston. Cartea mea avea la baza agonia si ingrijorarile mele pe care le traisem cu sase inainte, cu ocazia centenarului acestei curse”, a declarat scriitorul.

In 1996, la cea de-a 100-a editie a maratonului, Tom Lonergan se astepta ca in orice moment sa fie detonata o bomba, insa nu s-a intamplat nimic.

“Cat de usor ar fi, mi-am zis eu, pentru orice terorist. Publicul ar fi o tinta extrem de usoara, spun expertii”, spune scriitorul.

In anul 2002, Tom Lonergan s-a accidentat la nivelul genunchiului si a avut de ales intre o operatie complicata si incheierea carierei de maratonist. Dupa 40 de curse de maraton la care a participat, acesta a ales cea de-a doua varianta.

Tragedia produsa zilele trecute, cand trei persoane au murit, l-a determinat pe barbat sa afirme ca intentioneaza sa faca in cele din urma operatia la genunchi si sa participle la editia de anul viitor a cursei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un scriitor american pretinde ca a prezis atentatul de la Boston