Antena Meniu Search
x

Un şofer de tir român ieşit prima oară din ţară a ajuns în puşcărie în Anglia, dintr-un motiv incredibil

Un şofer de tir român ieşit prima oară din ţară a ajuns în puşcărie în Anglia, dintr-un motiv incredibil. Bărbatul în vârstă de 42 de ani va sta 12 săptămâni în

Un şofer de tir român ieşit prima oară din ţară a ajuns în puşcărie în Anglia, dintr-un motiv incredibil. Bărbatul în vârstă de 42 de ani va sta 12 săptămâni în spatele gratiilor şi s-a ales şi cu permisul suspendat pentru un an.

Ion Pastramagiu a lucrat în România ca şofer profesionist mai bine de 20 de ani şi a ajuns pe 4 octombrie în Anglia, la volanul unui camion de 3,5 tone. La un control de rutină, poliţiştii au descoperit că bărbatul dezactivase frânele electronice (ABS) pentru a putea opri sistemul de control al vitezei şi limitatorul de 90 km/h.

De asemenea, modificase tahograful pentru a putea conduce mai multe ore decât limita legală. Adus în faţa instanţei, Pastramagiu s-a trezit condamnat la 12 săptămâni de închisoare cu executare şi cu permisul suspendat un an. De asemenea, judecătorul a decis confiscarea camionetei, înmatriculată în România.

Ionel Pastramagiu le-a declarat poliţiştilor că e căsătorit, tată a trei copii şi în afară de aceştia o întreţine şi pe mama sa. Le-a mai spus că e prima oară în viaţă când părăseşte România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Un şofer de tir român ieşit prima oară din ţară a ajuns în puşcărie în Anglia, dintr-un motiv incredibil