Antena Meniu Search
x

Video Un soldat din Germania a ucis patru persoane, după ce a fost părăsit de iubită. Printre victime se află şi un copil

Un soldat al armatei din Germania a ucis patru persoane din gelozie. Motivul exact al crimelor este încă cercetat de poliţişti, însă se crede că planul malefic a fost gândit după ce fosta iubită l-a părăsit. 

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 08:14

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, i-a împuşcat prima dată pe actualul iubit al femeii şi pe mama lui. Mai apoi, soldatul s-a dus şi a ucis-o pe cea mai bună prietenă a fostei sale partenere, dar şi pe copilul ei de numai 3 ani.

Se vehiculează şi că a omorât-o şi pe cea care i-a fost iubită, însă nu s-a putut verifica informaţia. Deşi iniţial fugise de la faţa locului, bărbatul s-a prezentat la poliţie şi s-a predat. În maşina sa, anchetatorii au găsit un cocktail Molotov şi mai multe muniţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un soldat din Germania a ucis patru persoane, după ce a fost părăsit de iubită. Printre victime se află şi un copil